sobota 9. srpna 2008

138. Konečně dort




Hromadná oslava se vydařila, jen ten dort byl narychlo sháněný hypermarkeťácký - špatně jsme se domluvili, co se dá dělat - ale dětem chutnal. Byli vlastně tři oslavenci, ale díky nedomluvě jen jeden punčák, který musel vydržet všechno :-) Ne každý den je posvícení, takže předcházely ne zcela vydařené borůvkové knedlíky, lehce přesolený kuřecí vývar, ale posvíceneckou náladu zachránila hora bramborového salátu a z něj vytvořené chlebíčky, těmi jsme se přežrali všichni (no dobrá, tak tedy já nejvíc).

Na dárky se moc nehrálo (i když žabičkový polštář sklidil velký úspěch), účelem bylo sejít se, nadlábnout a pokecat - a to se podařilo bezvadně.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

let me start with your warm, wet, soft 6 yr old mouth feel you sucking me while i finger your tighthole, once i unload in your mouth i can last longer in your otherholes, next is your ass and i know for sure you can take it because my suster started taking mine at 3, finally it is time to break in your tightpussy but if you can't take it your ass will again