čtvrtek 12. února 2009

Maškarní


Včera v devět večer mi bylo oznámeno, že se mé dítko těší, že bude druhý den ve školce na maškarním za pirátku - no co, žádný problém, její starší brácha za piráta byl a masky se u nás nevyhazují... No nevyhazují, leč uklízejí a to nedohledatelně....
A moje úžasné dítě moje marné pátrání okomentovalo: "tak už se netrap, vždyť stačí prostěradlo a budu za super ducha" Staré povlečení se našlo mnohem snáze a tu je můj nejúžasnější duch.


neděle 8. února 2009

Stále bez foťáku


Tak už 4 měsíce krzápek zlobí, vybíjí baterie. Stále jsem doufala, že jde jen o mou lenost a lakomost zakoupit kvalitní nabíjecí baterky s kvalitní nabíječkou. Dnes jsem se tedy pochlapila, zakoupila, nabila a nové králíkovky šópla into.
Ale bohužel, nacvakala jsem dvacet Johan a šlus - a to bylo jen běžné focení na automat - takže energeticky nejlevnější.
Navíc mám standartně šoupnutou bílou a musím ji korigovat po každém zapnutí (a ne vždy najdu tu správnou plochu)- děsný opruz a tatam je pohotovost fotografova. Než se nachystám, focené objekty to neba a jdou jinam. Oprava krzápku by stála počítám stejně jako koupě nového a tak začínám střádat na jiný, lepší...

z dneška: